Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min.(Credits 100 cpm)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min.(Credits 100 cpm)

Vacature consulent(e)

 

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar consulenten die minimaal 12 uur per week hun gave als paranormaal spiritueel professional voor onze organisatie inzetten

Bent u die enthousiast, betrouwbaar en integer consulent en hebt u ervaring als medium, paragnost, tarotist, astroloog, paranormaal hulpverlener, coach, enz.? Bent u realistisch, integer en enthousiast en staat u stabiel in het leven? Dan is het werk als consulent(e) bij Astropoort Online voor u de ultieme uitdaging. Sollicitanten met ervaring en die de noodzaak inzien van gedisciplineerd en integer werken genieten onze voorkeur.

Denkt u aan onze voorwaarden te voldoen, dan bieden wij u zelfstandig, dienstverlenend, respectvol en dankbaar werk aan met goede verdiensten, waarbij een vaste telefoonaansluiting vereist is.

Geïnteresseerd? Vul onderstaande formulier compleet in. Na ontvangst van het formulier volgt een selectieprocedure welke onder andere zal bestaan uit het screenen van de gegevens. Vervolgens maken wij met u een telefonische afspraak.

 
Sollicitatieformulier
 
 
 
 
 
CAPTCHA Image
 
Na ontvangst van uw ingevuld formulier nemen wij spoedig contact met u op.
Wat u nog moet weten: na ontvangst van uw formulier voeren wij twee zogenaamde screentesten uit, waarvan een telefonisch en een schriftelijk.
 
 
 

Helderziendeportaal behandelt uw aanvraag en gegevens strikt vertrouwelijk en zal deze nooit aan derden doorgeven!